Vill du starta egen biltvätt?

Är du ute efter att starta en egen biltvätt? Då ska du satsa på att bli franchise-tagare för Ramy Steam Wash! Genom oss kan du erbjuda framtidens biltvätt; nämligen den mobila ångtvätten.

Ramy Steam Wash söker franchise-tagare som vill ta den mobila ångtvätten till sin stad. Ångtvätt är det miljövänliga framtidsalternativet för biltvättsbranschen.

Ramy Steam Wash

Vårt mål är att bli det självklara valet vid tvätt av fordon. Våran målsättning är att erbjuda dig som kund en professionell och smidig tjänst samtidigt som vi är skonsammare mot miljön än traditionella biltvättar. Då vi är mobila, vilket innebär att vi kan komma till er och tvätta bilen på plats, håller vi kostnaderna nere då vi inte behöver använda oss av stora bilhallar mm.

Hur jobbar vi?

Vi på Ramy Steam Wash använder oss av den senaste tekniken inom ångtvätt och bidrar till att användningen av överflödiga kemikalier blir minimala. Vår ångmetod förbrukar endast 5% av de kemikalier som utnyttjas vid en traditionell biltvätt samtidigt som vi sparar enorma mängder vatten per tvätt. Detta gör oss därmed till det mest självklara- och miljövänliga valet för era fordon.

Var jobbar vi?

Ännu ett av Ramy Steam Wash fördelar är vår mobilitet. Vår service innebär att vi kan komma till er på plats och genomföra jobbet hos er. I dagsläget är de flesta av våra kunder privata bilägare och företagskunder med sina säten inom Malmö, Oxie, Arlöv, Vellinge, Burlöv, Lund, Looma, Löddeköpinge, Bjärred & Svedala. Idag är de flesta kunderna till oss privata bilägare och företagskunder.