Om oss

Vår affärside är att under samma tak kunna erbjuda professionella tjänster inom bilkosmetik och att du som kund inte behöver lämna in din bil på olika ställen. Alla anställda inom RS har sin spetskompetens. Vi har funnits i många år och idag är vi en av de största i Skandinavien med våra tjänster på de allra mest exklusiva bilmärkena

Nu presenterar vi konceptet med ångtvätt av fordon för den svenska marknaden. Här kan du få utbildning, tips och köpa eller hyra produkter för din verksamhet.    

Ramy steam wash AB är bland de första företagen i Sverige som använder ett miljövänligt och mobilt ångtvättsystem med tanken på miljön, vi vänder oss både till dig som är företagare och samt dig som är privat person. Vi finns för dig som uppskattar sin tid och bekvämlighet och vill ha en biltvätt med högkvalitet. Vi tvättar din bil, båt, husvagn, husbil där du befinner dig exempelvis, hemma, arbetet eller där du önskar dig med tanken på din tid så du slipper kö tiderna och känna dig bekväm.

Varför ångtvätt är bättre?

Miljövänliga (inga kemikalier behövs, allergivänlig, dödar all bakterier och virus) cirka 3L vatten förbrukning istället för 150L på traditionellt sätt, på det sättet då sparar man otroligt mycket vatten. Spara tid och pengar för båda oss och dig.
En ångtvätt är alltså både snabb, effektiv och miljövänlig.